Veranderingen …

Sinds 1 Oktober ben ik de trotse eigenaresse geworden van K’hoeffie en Baxels, een heel fijn plekje bij mij om de hoek met een geweldig team. Een kans die ik nooit bedacht zou hebben, maar mij ineens voor de voeten werd geworpen. En het typetje dat ik ben, ga ik veel uitdagingen aan en zei ik volmondig: ja!

.

Nu zijn wij een paar maanden verder en is er al veel gedaan qua interieur om er een gezellige coffee- & conceptstore van te maken met moois uit de webshop, nog veel meer leuks en lekkers om te doen en mee te maken ligt in het vooruitzicht.

.

De webshop, uiteraard veel over nagedacht sinds Oktober, maar hiermee stoppen is geen optie, ik geniet er zo van en het is een deel van mij na al die jaren. Inkrimpen (én uitbreiden, als je begrijpt wat ik bedoel 😉 ) ga ik wel doen, zodat ik beide plekken waar mijn hartje ligt, met veel plezier kan blijven draaien.

.

De komende weken zal ik stap voor stap categorieën verdunnen en/of verwijderen en artikelen naar de SALE schuiven, ik heb al voor ogen hoe of wat en dat is fijn en voelt goed.

.

Ik wil jullie bedanken voor jullie geduld en liefde de afgelopen maanden, want het is een hele heftige start geweest waardoor ginger niet alle juiste aandacht kreeg als dat ik hoopte, dank jullie wel … 💛

.

Blijf mij vooral volgen op social media bij @gingerfairynl en ook bij @khoeffiebaxels want op beide accounts komt er veel moois aan.