Het grootste verschil met fabriekszeep is dat handgemaakte natuurzeep geen ingrediënten uit de petro-chemische industrie bevat. Geen conserveermiddelen, schuimverbeteraars, stabilisatoren, geur- en kleurstoffen; dé veroorzakers van huidirritaties.
De heilzame zepen van SOAP7 worden op ambachtelijke manier gemaakt, met veel geduld en liefde.
Glycerine die bij het zeep maken ontstaat, blijft in de zeep bewaard. Glycerine is een vochtvasthoudend middel en heeft een verzachtend effect op de huid. Bij fabriekszeep wordt de glycerine afgeroomd en als bijproduct verkocht.
Natuurlijke zeep is goed voor de gezondheid van de mens en het belast het milieu minder zwaar.

De natuurlijke zepen van SOAP7 bestaan voor tenminste 50% uit olijfolie, daarnaast worden verschillende huidverzorgende oliën gebruikt voor verzachtende en rijke schuimvorming.
Geur en kleur: alles is plantaardig en puur en indien mogelijk biologisch. Etherische oliën zorgen voor een subtiele geur en elk ingrediënt voegt iets toe aan het heilzame karakter van de zeep. Op het etiket staan de ingrediënten vermeld: de eerstgenoemde – het grootste aandeel. Zo kunt u altijd nagaan wat er precies in de zeep zit.
Bij SOAP7: geen parabenen, EDTA, cocamidopropyl betaine of nep-parfum!
Let op: u kunt ook allergisch zijn voor natuurlijke ingrediënten. Eventuele allergenen worden bij elk product aangegeven.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.