Sarah’s Silks, een familiebedrijf uit Californië (USA), importeert al vele jaren duurzaam en handgeweven zijde uit China.

Sarah betrekt haar materialen en producten uit een klein dorpje in de buurt van Suzhou waar de, voornamelijk vrouwelijke, medewerkers in veelal huiselijke omstandigheden weven, verven, naaien en strijken.

Sarah biedt deze vrouwen niet alleen een fatsoenlijk loon maar daarnaast ook andere stimulansen en beloningen, zoals toegang tot een aanvullende ziektekostenverzekeringen voor hen en hun gezinsleden.

De zijde en katoenen doeken van Sarah’s Silks, kleuren het kinderspel en maken zogenaamd openeindspelen mogelijk waarbij de fantasie geprikkeld blijft en vele spelvormen mogelijk zijn. Sarah’s Silks producten prikkelen de zintuigen.

De zijde en katoenen doeken in allerlei vormen, kleuren en maten maakt “open-eind-spelen” mogelijk en bieden ondersteuning voor kinderen in ontwikkeling. Het appelleert aan de creativiteit en fantasie van het kind. Ontwikkeling van innerlijke creativiteit op jonge leeftijd leidt tot hogere niveaus van creatief denken op latere leeftijd.

De gebruikte verf is milieuvriendelijk en zonder giftige stoffen en zware metalen.

Bekijk alle 11 producten

Bekijk: 96 / 192 / Alles