• Santaverde

Aloe vera in zijn meest pure, biologische vorm en geen druppeltje water in de producten.Want water, dat ‘doet’ in feite niet echt iets voor je huid. SantaVerde gebruikt alleen kostbare en werkzame ingrediënten die je huid elke dag opnieuw een beetje mooier maken. Aloe vera is een prachtige natuurlijke alleskunner; het ingrediënt hydrateert, kalmeert, verzorgt en maakt mooi. Aloe vera sap is rijk aan vitamines, mineralen, essentiële aminozuren, antioxidanten, enzymen en de specifieke polysaccharide, Aloverose genaamd, die in combinatie met elkaar zeer waardevol en werkzaam zijn voor je huid. SantaVerde staat voor biologische, pure en luxueuze producten met een meer dan uitstekende prijs / kwaliteit verhouding die de conditie van je huid binnen onafzienbare tijd een ongelooflijke positieve boost kunnen geven. Ontdek en ervaar het zelf!

SantaVerde is uniek in zijn soort. Buiten het feit dat het hoofdingredient in alle producten aloe vera is, en niet water, zoals in feite wel het geval is bij de meeste cosmetica-producten, is ook de aloe vera die gebruikt wordt, van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. De Aloe vera die SantaVerde gebruikt, groeit in Andalusie. Hier schijnt bijna altijd de zon en dat maakt deze plek zo perfect voor de aloe vera. Extra bijzonder is dat de bladeren met de hand verwerkt worden! Waar het gemiddelde gehalte Aloverose in Aloë Vera sap 400 mg/liter is, bevatten de Aloë Vera sappen van SantaVerde maar liefst 1200 mg/liter sap. Hoe hoger het gehalte Aloverose, hoe hoger de voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en aminozuren.
SantaVerde draagt het strenge keurmerk Natrue. SantaVerde is natuurlijk dierproefvrij en alle producten zijn geschikt voor veganisten.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.