Kokoso Baby Coconut Oil is de zuiverste vers geperste organische kokosolie die speciaal is uitgekozen voor babyverzorging door een zeer kieskeurige moeder. Geladen met verbazingwekkende natuurlijke voedingsstoffen, met niets weggestript door verwerking of toegevoegd om de zuiverheid ervan te verdunnen, is onze bekroonde kokosolie niet verfijnd, gebleekt of ontgeurt.

In onze zoektocht naar de perfecte kokosolie voor de kleintjes, hebben we talloze variëteiten van over de hele wereld afgewezen. We zijn er trots op dat Kokoso Baby lichter is dan anderen en daarom sneller in de gevoelige huid trekt. Het is ook de zuiverste witte kleur als het stevig is (en glashelder als het vloeibaar is) met een subtiele frisse geur en een luxueuze, zijdezachte textuur. Veel van de andere soorten die we probeerden hadden een overweldigend ziekelijk zoet aroma, waren geel van kleur en voelden vettig of gruizig aan op de huid van onze baby. Niet goed.

In elke pot van Kokoso vindt u de magische veelzijdige hydraterende kracht van ongeveer drie organische kokosnoten (1,5 in de mini verpakking). Onze extra speciale kokosnoten zijn uniek voor de regio waarin ze groeien. Allen zijn liefdevol grootgebracht voor ongeveer 12 maanden en met de hand gecontroleerd op onze gecertificeerde biologische familiebedrijf in Thailand. We gebruiken duurzame landbouwmethoden, ethische werkmethoden en ultramoderne faciliteiten die zijn geïnspecteerd, geëvalueerd en goedgekeurd volgens de Amerikaanse en EU-regelgeving.

Onze premium biologische kokosolie is gemaakt met behulp van een slim, kokosvriendelijk proces, ontworpen door een intelligente professor. Deze ultrakoude extractietechniek creëert een olie die minder dicht is (lichter) dan andere. Uniek aan Kokoso, dit proces maakt onze kokosolie zo perfect voor baby-huidverzorging van top tot teen, omdat de voedende natuurlijke voedingsstoffen sneller absorberen, zonder dat uw kleintje vettig aanvoelt. Bovendien is elk onderdeel van het maken van Kokoso Baby vrij van chemicaliën en warmte. En onze zachte, versgeperste extractietechniek zorgt ervoor dat het niet alleen ruikt naar de mooiste verse kokosnoot, maar het behoudt ook alle verbazingwekkende natuurlijke goedheid en er komt niets smerigs aan. Precies zoals we het graag hebben.

Bekijk alle 2 producten

Bekijk: 96 / 192 / Alles