• Keptin Jr.

Keptin-Jr® is een Nederlands merk en richt zicht bij de ontwikkeling van knuffels met name op de geborgenheid bij kinderen. Dit gevoel hebben zij nodig om te ontspannen en uit te rusten; wat essentieel is voor hun ontwikkeling. Keptin-Jr heeft 20 jaar ervaring en werkt samen met onderzoekers aan producten die veilig zijn en bijdragen aan het comfort van kinderen.

De knuffels zijn voorzien van een CE-markering en voldoen hierdoor aan de essentiële eisen voor veiligheid, gezondheid en milieu. Ze zijn geschikt vanaf 0 jaar en kunnen in de wasmachine worden gewassen! Mooi, duurzaam, biologisch katoen ….en heel leuk om als kraamcadeau te geven!

Keptin-Jr® denkt met deze ouders mee. De “Geen Tranen” Garantie zorgt voor een extra stukje zekerheid. De knuffels van Keptin-Jr® blijven altijd lang in de collectie. Mocht een knuffel op een gegeven moment toch niet langer verkocht worden, dan stuurt Keptin-Jr® hierover een bericht aan de ouders die zich voor de “Geen Tranen” Garantie hebben ingeschreven. Deze ouders kunnen dan beslissen om nog tijdig een reserve exemplaar aan te kopen!

Viewing 1 - 16 of 24 products

Bekijk: 32 / 64 / Alles