• Keptin Jr.

Keptin-Jr® is een Nederlands merk en richt zicht bij de ontwikkeling van knuffels met name op de geborgenheid bij kinderen. Dit gevoel hebben zij nodig om te ontspannen en uit te rusten; wat essentieel is voor hun ontwikkeling. Keptin-Jr heeft 20 jaar ervaring en werkt samen met onderzoekers aan producten die veilig zijn en bijdragen aan het comfort van kinderen.

De knuffels zijn voorzien van een CE-markering en voldoen hierdoor aan de essentiële eisen voor veiligheid, gezondheid en milieu. Ze zijn geschikt vanaf 0 jaar en kunnen in de wasmachine worden gewassen! Mooi, duurzaam, biologisch katoen ….en heel leuk om als kraamcadeau te geven!

Keptin-Jr® denkt met deze ouders mee. De “Geen Tranen” Garantie zorgt voor een extra stukje zekerheid. De knuffels van Keptin-Jr® blijven altijd lang in de collectie. Mocht een knuffel op een gegeven moment toch niet langer verkocht worden, dan stuurt Keptin-Jr® hierover een bericht aan de ouders die zich voor de “Geen Tranen” Garantie hebben ingeschreven. Deze ouders kunnen dan beslissen om nog tijdig een reserve exemplaar aan te kopen!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.