We willen graag dat onze verzorgingsproducten mild en verzorgend zijn voor kinderen en hun gevoelige en kwetsbare huid en daarom:

Gebruiken we alleen natuurlijke en biologische ingrediënten die mild reinigend en verzorgend zijn voor kinderhuid en kinderhaar.
Werken we uitsluitend met natuurlijke conserveringsmiddelen en wasactieve stoffen op natuurlijke basis.
Gebruiken we een parfum op natuurlijke basis.
Gebruiken we plantaardige oliën zoals macadamia olie, aloe vera olie en zonnebloem olie.
Gebruiken we geen zeep, alcohol en sulfaten (SLS/SLES).
Zijn onze producten glutenvrij.

We willen graag goed zorgen voor de planeet en daarom:

Zijn onze producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten waardoor bij gebruik van onze producten er geen schadelijke stoffen in het milieu terechtkomen. Tevens zijn al onze producten biologisch afbreekbaar.
Hebben we gekozen voor een minder milieubelastende verpakking. We verpakken onze producten in flesjes die zijn gemaakt van biobased plastic. Dit betekent dat het plastic gemaakt is van het hernieuwbare materiaal suikerriet. Dit in tegenstelling tot conventioneel plastic dat afkomstig is van olie. Er wordt hiervoor gebruik gemaakt van het afvalproduct van suikerriet waardoor er geen ontbossing wordt veroorzaakt. Door het gebruik van biobased plastic helpen we om de opwarming van de aarde te voorkomen.
Hebben we de verpakkingen voorzien van een zuinige doseerpomp. Hiermee kun je de hoeveelheid die je gebruikt goed doseren en voorkom je dat je meer gebruikt dan nodig is.

We willen graag dat ook kinderen enthousiast en tevreden zijn over onze producten. Daarom hebben we bij de ontwikkeling van de producten ook aan kinderen gevraagd wat zij belangrijk vinden voor natuurlijke verzorgingsproducten en daarom:

Geven onze producten heerlijk schuim en bubbels in bad en onder de douche.
Hebben we gekozen voor een geur die kinderen aanspreekt: een frisse en licht zoete fruitgeur.
Verpakken we onze producten in vrolijke verpakkingen die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen.
Hebben we onze flesjes voorzien van een handige, zuinige doseerpomp. Hierdoor kunnen kinderen ook gemakkelijk zelf de producten gebruiken.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.