Genieten van de zon, maar tegelijkertijd met liefde en respect voor je gezondheid en de wereld waarin wij leven. Het antwoord daarop komt in de vorm van de Alphanova SUN producten, 100% natuurlijke zonnefilters, zonnecreme zonder parabenen en bovendien ECO gecertificeerd.

Minerale zonnebrand met 100% minerale filters: alleen titanium en géén zinc oxide. De Alphanova minerale zonnefilters zijn vrij van nanodeeltjes zodat ze op de huid blijven liggen en op deze manier de zonnestralen als een spiegel reflecteren.

Natuurlijke zonnebrand biedt een directe bescherming tegen de zon. Prettig is dat Alphanova sun producten kent met diverse texturen en factors, zodat er altijd wel een natuurlijke zonnecreme is dat aan al je wensen en verwachtingen voldoet. Maar welke variant je ook pakt, alle texturen zijn stuk voor stuk prettig in het gebruik, bieden directe bescherming en zijn waterresistent.

Alphanova SUN heeft ook speciale zonbescherming voor baby’s.

In het assortiment vind je verder een natuurlijke aftersun voor na het zonnen en om je gebronsde glow extra lang te behouden. Let the sun shine!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.